2015年4月21日火曜日

遥かなるロシア 日本の農業が進出する



ロシアの畑で大豆を育てる日本

いよいよ、日本の農業がロシアのアムール州に進出するのですね。 
何年かの試みの後、北海道銀行の音頭で企業家グループがアムール州で大豆と蕎麦を生産するところまで漕ぎ着けたそうです。 
寒い所でも大豆と蕎麦は良く育つと聞いていますけれど、蕎麦の実はロシアでグレーチカと呼ばれ食卓に現れた時は、なんとも懐かしかったですよ。 
日本では長い姿の蕎麦が、ロシアでは小さな丸い粒のグレーチカとして、健康食そのままの姿で現れました。 
このアムール州の農業企画は、大きな可能性を持つロシアの広大な領土で遺伝子組み換え技術を利用せず、農薬も使用しない、環境に優しくて体にもよい農作物を、全世界に提供することが可能であるといわれています。  
アムール川は昔から天気予報で、よく耳にした名ですね。
何かと問題の起こりやすいロシアさんとの提携ですけれど、今回は仲良く健康食を沢山の人たちに提供してくださいませ。

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Finally, agriculture in Japan is to advance the Russian Amur Oblast.After several years of attempts, Bank of Hokkaido is organized business group that produce soybean and buckwheat in the state of Amur Soybean buckwheat are well grow in cold area. Buckwheat was nostalgic when I ate Gurechika in Russia.long shape SOBA in Japan, Gurechika of small round grains in Russia appeared for what it is healthy diet.Agricultural planning the Amur State In big area with great potential without using genetic recombination technology, pesticides not used, good crops to gentle to body ,it is to be possible to  provide healthy food to the worldwide.Work together with Russia, sometime having problems but  this time I pray for them to work with good relationship to provide healthy food to the world.

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